Soundware Danmark > Nyheder > Nyheder
Tilbage
Salgschef - Pro Audio
Soundware, en del af Danmon Group A/S, søger en initiativrig Pro Audio...

Soundware_Chef_slider
Salgschef - Pro Audio

Soundware, en del af Danmon Group A/S, søger en initiativrig Pro Audio Salgschef til at styrke og drive Soundware i Danmark.

Har du lyst til at arbejde i en spændende dansk virksomhed, der har sine rødder i broadcast- og audiobranchen, og brænder du for at arbejde med salg af Pro Audio produkter til kunder indenfor broadcast-, radio-, postproduktion-, teater- og rentalsegmenterne, er det dig, vi leder efter!

Soundware tilbyder


  • Vi tilbyder et spændende, alsidigt job, hvor du vil være omdrejningspunktet for udbygningen af Soundware på det danske marked med udgangspunkt fra vor adresse i Gentofte nord for København.
    Du kommer til at arbejde med vore kunder, som ønsker sparring både teknisk, løsnings- og forretningsmæssigt. Vi repræsenterer nogle af markedets førende leverandører såsom DiGiCo, Studer, Clear-Com, Optocore, Prodys, Digigram m.m.
    Du bliver en vigtig del af vores nordiske team, hvor viden- og ideudveksling samt dit feedback fra markedet vil have en fremtrædende plads, og du vil indgå i det nordiske produktudvalg.
    Jobbet giver dig mulighed for at påvirke udviklingen af Soundware og ikke mindst fremtiden.
    Du vil opleve en uformel omgangstone med masser af humor og gejst. Vi elsker at fejre vores resultater, da vi tror på, at succes avler succes!


Om dig og din baggrund:

Du er i stand til at holde mange bolde i luften, kan lede og fordele og har et stærkt sælgergen.  Du trives med at være ude hos vores kunder og tager selv ansvar for opbygning af ny kundeportefølje.

Du besidder gode kommunikationsevner med stort kendskab og godt netværk indenfor Pro Audio branchen. Med din viden om området og dine evner til at inspirere er du god til at omsætte kundernes ønsker og tanker til virkelighed.

 Du har teknisk indsigt i produkter og stort kendskab til leverandører indenfor branchen.

 Du har flere års erfaring indenfor salg til Pro Audio kunder. 

Du er initiativ- og iderig, har gåpåmod og kan føre ordet overfor kunder.Du har et højt drive og virkelyst, du går den ekstra mil og brænder for at levere resultater gennem værdiskabende salg.


Send dit CV og motiveret ansøgning til proaudio@soundware.dk og fortæl os, hvad du kan bridrage med til Soundware.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Head of Sales, Benny Schwaner, tlf. 41 38 02 84.
Danmon Group A/S er en efterspurgt teknologipartner for vores kunder og beskæftiger sig med salg af løsninger inden for broadcast og mediaindustrien samt High-end AV-løsninger til større danske virksomheder og institutioner. Koncernen er en international koncern med ca. 155 medarbejdere som med hovedkontor i København koordinerer koncernens globale aktiviteter. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, Spanien, Portugal og Vietnam

Soundware – en del af Danmon Group A/S – Nybrovej 99, 2820 Gentofte – Telefon 45 96 88 00

www.danmon.dk
www.soundware.dk

.......................................................................................................................................................
Søg
Tilmeld nyhedsbrev her  
S21-En ulv i fåreklæder
Lige nu tilbyder vi S21 fra Digico til en yderst skarp pris 
07-12-2018
prikker_newsblok.gif
Tidsbegrænset Tilbudskampagne
DD4MR-FX og DD2FR-FX fra Optocore til kampagnepris 14.999,- pr stk. ex moms. 
22-11-2018
prikker_newsblok.gif
Clear-Com har lanceret et høj kapacitets IP kort og en IP transciever til deres digitale Matrix serie.
Man kan opgradere kortet fra 16 til 64 porte via software licens og det er muligt at tillslutte IP transceiver antenne direkte. Dermed er en FreeSpeakII løsning implementeret enkelt og effektivt. Op til 64 transceivers kan tilsluttes til et Matrix system, hver transceiver understøtter op til 10 beltpacks, hvilket giver op til 640 beltpacks på en enkelt matrix.
08-11-2018
prikker_newsblok.gif
DiGiCo lancerer DMI kort med Automix og Personal Monitor Mix
DMI AMM (Automatic Mic Mixing Card) tillader automatisk mix af op til 48 mikrofon kanaler på S-21 eller S-31
21-08-2018
prikker_newsblok.gif
Radio katalog 2018 ude nu, med en masse spændende nyheder
Læs om trends og tendenser indenfor radio i vores katalog 2018
28-05-2018
prikker_newsblok.gif
:: Besøg SoundWare-siderne i Sverige og Norge ::
:: Tjek også Danmon Danmark ::


Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere