Header:
Freespeak II digitalt trådløst intercom system
Billede - oversigt sideblok:
Cleracom.tilbud
Content - kopi tekst:

Freespeak II digitalt trådløst intercom system
er et 5-kanals, fuldt duplex, trådløst intercom system, ideelt for
større og komplekse events og andre steder med behov for pålidelig kommunikation.
 
Freespeak II er relevant alle steder, hvor pålidelig kommunikation til enhver tid er vigtig, og hvor det også kræves, at team medlemmerne kan bevæge sig frit omkring, og hvor de kan tale i uafhængige kommunikations-kanaler.

Efter mange års praktisk erfaring har Clearcom nu udviklet et system der er blevet de facto standarden for trådløs intercom operation med både 1,9 og 2,4 GHz (for de forskellige markeder). Den uovertrufne RF performance og de stærke og pålidelige tilslutninger i hele systemet giver brugerne den ro de har brug for ved ethvert stort arrangement, både ved store live begivenheder (teater og musik mv), men også alle andre steder, hvor det er kritisk at kommunikationen fungerer upåklageligt.


Designet til pålidelighed og problemfri performance

Teknologien bag Freespeak II blev designet fra bunden for at kunne tilbyde den pålidelighed -og trådløs performance , som professionelle kræver i alle de forskellige miljøer, hvor der er behov for intercom kommunikation.


Ved at kombinere de bedste af de afprøvede RF (trådløse) teknologier med en smart teknik –samtidig med bedste ergonomiske design, leverer Freespeak II en usammenlignelig løsning der simpelthen bare virker igen og igen, selv i de mest udfordrende RF miljøer.


Du er ”på” overalt.
Pålidelig og fleksibel “cellular roaming” teknologi holder brugerne konstant forbundet samtidig med, at  de kan bevæge sig frit rundt henover et område (der frit kan udvides, hvis behov).
Transceivere (antenne-systemet) kan positioneres væk fra base stationen (eller Matrix´en med Freespeak II) over CAT5 eller Fiber optisk forbindelse.Hver transceiver kan skabe en dæknings zone på ca 100-200 m (indendørs) eller mellem 250 og 500 m (udendørs). Op til 10 transceivere kan blive strategisk placeret, for at dække et meget stort område.


Intercom som du vil have det.
Med Freespeak II, er der rigtig mange måder du kan vælge at lave systemer på: Vil du have et standalone system, eller et matrix baseret system?. Du kan konfigurere systemet (evt for at integrere det med et bestående system). Point to point (kabel) og / eller Partyline forbindelser o.m.a. Forbinde via Cat 5 eller fiber-optisk ? Konfigurere direkte på base stationen eller bruge det web-browser konfigurations værktøj der er med ? Du træffer beslutningerne om hvordan du ønsker det hele, og vi laver løsningen.


Konfigurations værktøjet kan mere: Core Configuration Manager (CCM) med InSite.
“Insite live” monitorering og display af Beltpacks og Transceivers giver en bedre burger oplevelse, både mht audio performance og en let tilgang for alle brugerne. ”Insite live” inkluderer værktøjer for administratoren, så man kan følge Beltpack brugere og deres ”gang” fra et område til et andet, og Quality of service over tid, så man kan udnytte systemet bedst muligt


Freespeak II kan også udvides med 
Agent -IC app: kommunikation vha din smartphone, der kan tages i brug vha
”intercom over IP interfaces” som f.eks. Clearcoms LQ enheder.
(Download app 'en Agent -IC og prøv evt i test mode)For mere information kontakt:
William Dion
Sales manager
Mobile (+45) 21 15 38 42
E-mail: william.dion@soundware.dk

Soundware Denmark  |  Nybrovej 99 · DK-2820 Gentofte   |  Telefon: (+45) 45 96 88 90  | info@soundware.dk

Soundware Denmark er en del af DanTechnologies A/S og en integreret del af Danmon Group
Hos Soundware samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies