Header:
AXIA IQX - Look below the Surface
Billede - oversigt sideblok:
AXIA_IQX_Soundware_DK_nyhed
Content - kopi tekst:


Kast et blik under kontrol-fladen.

Axia iQx ligner en traditionel radio mixer, men den er i virkeligheden kontrol flade og mix engine bygget sammen i et, til en overraskende lav pris. AES 67 / Livewire giver dig adgang til enhver kilde,hvor som helst på netværket, når som helst. 


Telos Livewire / AES 67 netværket giver mulighed for ligeså mange ekstra lyd-kilder, som man kan forestille sig at kunne have brug for. Nærmest ubegrænsede muligheder.


Kontrol flade møder engine.

Traditionelt set plejer man at skulle koble kontrol-fladerne til en separat mix engine (Core enhed), "hjernen" i systemet. 

Axia iQx kombinerer mix engine og kontrol-fladen i en enhed. Dermed har man det hurtigste setup til et radio studie, og færre komponenter at skulle forbinde.


Standarder lavet til nemme "tilslutninger"


Bygget helt op som en AoIP mixer er iQx AES 67-kompatibel og er samtidig fuldt ud i stand til at understøtte flere standarder, inklusiv SMPTE 2110-30. 


Der er ingen grænser for antallet af kilder og forbindelser, som man kan tilgå på netværket. ..OK, omkring en 16 millioner, fortæller Axia.. men.. så er der ingen grund til at tælle længere.. 


Betal ikke for analoge/digitale ind og udgange, som du ikke har brug for!

Har du allerede et eksisterende AoIP netværk, behøver du formentlig slet ikke tilkøbe ekstra I/O. Du kan forbinde din iQx og tilgå enhver radio kilde, hvorsomhelst på netværket, fra hvorsomhelst i verden for den sags skyld.


Har du i forvejen nogle Axia iQ kontrol-flader / mixere eller QOR engines på netværket? Sæt blot en iQx til, og del ressourcer uden at tillægge mere udstyr. En radio station på mindre budget kan nu bygge en station langt billigere. 


Telos Axia iQ systemer er pionererne på dette område, og ændrer spillets regler for hvornår man har en komplet radio station -

med alt hvad det indebærer.


For mere information kontakt:

William Dion

Sales manager, Soundware Denmark

Mobile (+45) 21 15 38 42

E-mail: william.dion@soundware.dk

Soundware Denmark  |  Nybrovej 99 · DK-2820 Gentofte   |  Telefon: (+45) 45 96 88 90  | info@soundware.dk

Soundware Denmark er en del af DanTechnologies A/S og en integreret del af Danmon Group
Hos Soundware samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies