Header:
Soundware bliver dansk RTW distributør
Billede - oversigt sideblok:
RTW-ny-distributør---Soundware
Content - kopi tekst:

Soundware og tyske RTW har allerede et eksisterende distributionssamarbejde i Sverige, så det var en nem beslutning at udvide samarbejdet til nu også at omfatte det danske marked.

RTW -new logo

(30 Oktober 2020, København, Danmark) RTW fremstiller audiometre, som fokuserer på at visualisere lyd med det formål at give lydteknikere et informeret grundlag at mixe ud fra. Metrene er målrettet hele pro audio segmentet – inklusiv broadcast, post produktion, live, studio og kvalitetskontrol, hvilket er et perfekt match med Soundwares danske kundebase.


Soundware i Sverige distribuerer allerede RTW, og denne udvidelse af det overordnede partnerskab bringer fornyet synergi til hele den skandinaviske region. Soundware har den viden og ekspertise, der er påkrævet, og som passer ind i det kerneområde, som RTW har udpeget som sit primære: Lydmåling og visualisering af disse målinger med henblik på at sikre optimal lydkvalitet gennem levering af data og information, som giver grundlag for bedre beslutninger ved pulten.


Det var en nem beslutning at udvide samarbejdet, så Soundware også varetager det danske marked,” siger Andreas Tweitmann, CEO ved RTW. “Vi har kun haft positive oplevelser fra vores tætte, forudgående samarbejde Soundware, så jeg har fuld tillid til, at dette igen vil blive tilfældet, når vi sammen tager hul på dette næste kapitel.


RTW_TM9_Screen_mixed_frei


Vi ser frem til at starte dette samarbejde med RTW for det danske pro audio marked,” tilføjer William Dion, Sales Manager hos Soundware Danmark. “RTW’s fremragende metre er det perfekte match for vores kunder i broadcast, post produktion, film, mastering og pro audio helt generelt. Særligt integrationen med AoIP protokoller som Dante, Ravenna, AES67 and SMPTE ST2110-30 er en ekstremt vigtig faktor, da vores kunder i stadig stigende grad efterspørger produkter, der gnidningsløst kan integreres med netværksbaserede audioløsninger.


Distributionsaftalen træder officielt i kraft 1. november 2020. 


For mere information kontakt:

William Dion

Sales manager, Soundware Denmark

Mobile (+45) 21 15 38 42

E-mail: william.dion@soundware.dk

Soundware Denmark  |  Nybrovej 99 · DK-2820 Gentofte   |  Telefon: (+45) 45 96 88 90  | info@soundware.dk

Soundware Denmark er en del af DanTechnologies A/S og en integreret del af Danmon Group
Hos Soundware samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies